Καλάθι μου Σύνολο παραγγελίας: € 0.00
0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι μου

Kamagra Oral Jelly

Το Kamagra Oral Jelly είναι μια δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Σε αντίθεση με τα σκληρά δισκία, τα φακελάκια αυτά μπορούν απλώς να συμπιεστούν πάνω σε ένα κουτάλι ώστε να είναι πιο εύκολα στην κατάποση. Διατίθενται σε μια σειρά από γεύσεις όπως μέντα, σοκολάτα, μπανάνα, πορτοκάλι, μάνγκο, φράουλα, ανανάς και βανίλια.

Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή Αγοράστε τώρα
Στοματικό ζελέ Καμάγκρα 100mg 10 φακελάκια 51.95
Στοματικό ζελέ Καμάγκρα 100mg 30 + 5 φακελάκια 129.71
Στοματικό ζελέ Καμάγκρα 100mg 60 + 6 φακελάκια 176.88
Στοματικό ζελέ Καμάγκρα 100mg 90 + 8 φακελάκια 298.93

Το δραστικό συστατικό του Kamagra Oral Jelly είναι το κιτρικό Sildenafil, το οποίο ανήκει στην οικογένεια αγγειοδιασταλτικών PDE-5. Λειτουργεί διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, ιδιαίτερα γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτό επιτρέπει ισχυρότερη ροή αίματος για να επιτρέψει τη στύση. Για την ανάπτυξη στύσης απαιτείται διέγερση.

Το Kamagra Jelly καταναλώνεται με ένα μεγάλο ποτήρι νερό και απορροφάται γρήγορα στο σώμα, καθώς οι ασθενείς αναφέρουν χρόνους απόκρισης ταχύτερους από 20 λεπτά. Έχει αποτελεσματικό χρόνο θεραπείας 4 - 6 ώρες, αλλά πολλοί γιατροί αναφέρουν μεγαλύτερους χρόνους. Η ασφαλής ενδεικνυόμενη δόση Kamagra εντός περιόδου 24 ωρών είναι 100 mg.

Κορυφαίο προϊόν